skip to Main Content


Appartementen

* Dit prachtige 6 persoons appartement, met een oppervlakte van 96 m2, is met smaak ingericht. De warme kleuren, mooie materialen en het oog voor detail maken de accommodaties tot een stijlvol geheel. Het appartement beschikt over een woonkamer met geintegreerde keuken en drie slaapkamrs waavan 1 in het souterrain ( via een trap bereikbaar vanuit de woonkamer) , alle kamers hebben een eigen badkamer en een afzonderlijk toilet.

Dit prachtige 6 persoons appartement, met een oppervlakte van 96 m2, is met smaak ingericht. De warme kleuren, mooie materialen en het oog voor detail maken de accommodaties tot een stijlvol geheel. Het appartement beschikt over een woonkamer met geintegreerde keuken en drie slaapkamrs waavan 1 in het souterrain ( via een trap bereikbaar vanuit de woonkamer) , alle kamers hebben een eigen badkamer en een afzonderlijk toilet.

Dit prachtige 4 persoons appartement, met een oppervlakte van 73 m2 en een ruim balkon (36m2), (1e verdieping, lift aanwezig) , is met smaak ingericht. De warme kleuren, mooie materialen en het oog voor detail maken de accommodaties tot een stijlvol geheel. Het appartement beschikt over een woonkamer met geintegreerde keuken en twee slaapkamrs elk met een badkamer en een gescheiden toilet.

Dit prachtige 4 persoons appartement, met een oppervlakte van 73 m2 en een ruim balkon (36m2), (1e verdieping, lift aanwezig) , is met smaak ingericht. De warme kleuren, mooie materialen en het oog voor detail maken de accommodaties tot een stijlvol geheel. Het appartement beschikt over een woonkamer met geintegreerde keuken en twee slaapkamrs elk met een badkamer en een gescheiden toilet.

Dit prachtige appartement ( Penthouse 70 m2) voor 3 tot 4 personen met een uit de woonkamer doorlopend balcon van 14 m2 is met smaak ingericht. De ruime slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer en toilet. De tweede kleine slaapkamer heeft 2 gescheiden bedden en een badkamer en een apart toilet in de hal. Het balkon biedt u een uniek vergezicht over het polderlandschap van Walcheren, de vuurtoren van Westkapelle of een blik op de badplaats Domburg en de duinen. Het appartement is met de lift ( en trap) bereikbaar.

Dit prachtige appartement ( Penthouse 70 m2) voor 2 personen met een uit de woonkamer doorlopend balcon van 14 m2 is met smaak ingericht. De ruime slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer en toilet. De tweede kleine slaapkamer heeft 2 gescheiden bedden en een badkamer en een apart toilet in de hal. Het balkon biedt u een uniek vergezicht over het polderlandschap van Walcheren, de vuurtoren van Westkapelle of een blik op de badplaats Domburg en de duinen. Het appartement is met de lift ( en trap) bereikbaar.

Dit prachtige appartement ( Penthouse 70 m2), voor 3 tot 4 personen, met een uit de woonkamer doorlopend balcon van 14 m2 is met smaak ingericht. De ruime slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer en een gescheiden toilet. De tweede kleine, slaapkamer heeft 2 gescheiden bedden en een badkamer en een apart toilet in de hal. Het appartement beschikt over een ruim balkon, dat u een blik biedt over de badplaats Domburg en de duinen. Het appartement is per lift (en trap) bereikbaar.

Dit prachtige appartement ( Penthouse 70 m2) voor 2 personen met een uit de woonkamer doorlopend balcon van 14 m2 is met smaak ingericht. De ruime slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer en toilet. De tweede kleine slaapkamer heeft 2 gescheiden bedden en een badkamer en een apart toilet in de hal. Het balkon biedt u een een blik op de badplaats Domburg en de duinen. Het appartement is met de lift (en trap) bereikbaar.

Dit prachtige 7/8 persoons appartement, met een oppervlakte van 96 m2, is met smaak ingericht. De warme kleuren, mooie materialen en het oog voor detail maken de accommodaties tot een stijlvol geheel. Het appartement beschikt over een woonkamer met geintegreerde keuken en vier slaapkamers waavan 1 in het souterrain ( via een trap bereikbaar vanuit de woonkamer) en een ruimige slaapkamer in de kelderen, alle kamers hebben een eigen badkamer en een afzonderlijk toilet.

Back To Top